Resultaten voor borstvergroting rotterdam

borstvergroting rotterdam
Borstvergroting Binnen 2 weken opereren! Vanaf 2.600.,
Draag na de operatie een postoperatieve beha met voorsluiting. Een borstvergroting is een ingreep die wordt uitgevoerd door onze gespecialiseerde artsen. Praktijk Gabriels zorgt er altijd voor dat een geschikte arts, die aan uw wensen en verwachtingen voldoet, de borstvergroting uitvoert.
borstvergroting rotterdam
Borstvergroting met een natuurlijk resultaat Velthuis kliniek.
Wat is een borstvergroting? Een borstvergroting is een operatie waarbij de borsten worden vergroot met behulp van implantaten protheses. Niet alleen het volume, maar ook de vorm kan worden aangepast. Dankzij moderne implantaten en nieuwe technieken geeft een goed uitgevoerde borstvergroting een heel natuurlijk uitziend resultaat.
computerhulp
Prijzen borstvergroting bij 19 klinieken vergelijken v.a. 2375.
Velthuis kliniek Enschede, Hilversum, Rotterdam, Velp, Eindhoven, Amsterdam. Kappel Instituut Zwolle. Bergman Clinics Bilthoven, Amsterdam, Heerenveen, Den Haag, Zwolle, Groningen, Rijswijk, Velp, s Hertogenbosch. A Klinieken Zevenaar, Groningen, Huis ter Heide, Amstelveen. Filter op behandeling. Borstvergroting Siliconen-prothese rond. Borstvergroting Siliconen-prothese anatomisch. Borstvergroting Hydrogel-prothese rond.
ontslag met wederzijds goedvinden
Borstvergroting in een topkliniek Parkkliniek Rotterdam.
De Parkkliniek is gespecialiseerd in borstvergrotingen. Voor vragen over de kwaliteits en veiligheidsvraagstukken van de Eurosilicone prothesen verwijzen wij u door naar de website: www.eurosilicone.nl Voor de Mentor prothesen verwijzen wij u door naar de website: www.loveyourlook.com. Borstvergroting in de Parkkliniek.
Borstvergroting 2.150, Faceland Face your beauty.
Faceland heeft acht vestigingen in Nederland: Utrecht, Amsterdam, Capelle aan den IJssel, Rotterdam, Barendrecht, Nijmegen, Eindhoven en Mill. Een consult voor borstoperaties is mogelijk in Faceland Utrecht, Eindhoven en Amsterdam-Schiphol. De operatie zal plaatsvinden in Faceland Mill. Borstlift: heb jij verslapte borsten door bijvoorbeeld zwangerschap of gewichtsverlies? Of heb jij last van hangende borsten met weinig vulling? Faceland biedt hiervoor een borstlift aan met of zonder implantaten. Een kleine borstlift is al mogelijk voor 1.390., Prothesewissel: Merk jij dat jij nieuwe borstprotheses nodig hebt? Bij Faceland is een prothesewissel met Motiva implantaten al mogelijk voor de vaste en voordelige prijs van 2.250! Lees hier de highlights en voorwaarden voor een borstvergroting.
Borstvergroting, behandeling kosten Bergman Clinics.
U kunt een afspraak inplannen voor een eerste consult met de plastisch chirurg betreffende een borstvergroting. Wilt u in aanmerking komen voor een vergoeding van de borstvergroting door uw verzekeraar, neemt u dan een verwijzing van de huisarts mee naar het eerste consult.
Borstvergroting Rotterdam door 4 Klinieken.
In Rotterdam zijn 4 klinieken gevonden voor de behandeling Borstvergroting. Deze 4 klinieken hebben gezamenlijk 1.922 reviews ontvangen, waarbij een 92, het gemiddelde cijfer is. In totaal zijn er 61 klinieken in Rotterdam gevestigd die ook andere behandelingen uitvoeren dan Borstvergroting.
Borstvergroting Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.
Maasstadweg 21 3079 DZ Rotterdam 010 291 19 11 KvK 24299846. Als patiënt van het Maasstad Ziekenhuis heeft u toegang tot het patiëntenportaal Mijn Maasstad Ziekenhuis, uw online ziekenhuisomgeving. Inloggen op Mijn Maasstad Ziekenhuis. Afspraak maken, wijzigen en/of annuleren. Snel, gemakkelijk, veilig. Goed om te weten. U kunt alleen telefonisch een afspraak maken, wijzigen en/of annuleren. Neem hiervoor contact op met de afdeling. U vindt het telefoonnummer op de website of uw patiëntenkaart. Eerste bezoek, wat neemt u mee? Bij de keuze voor een borstvergroting spelen veel factoren.
Plastische chirurgie, injectables en huidverbetering Velthuis kliniek.
Annie gaf zichzelf een prachtig cadeau voor haar 60e verjaardag: een borstverkleining. Had ik dit maar eerder gedaan! Annie Lees volledige ervaring. Mevrouw Jones kwam vanuit Engeland naar Velthuis kliniek voor een borstvergroting. Drie jaar later is ze nog steeds enorm tevreden.

Contacteer ons